Artikelen over: Computer uitzoeken

Wat is het verschil tussen Microsoft Office en andere pakketen?

Microsoft Office en Google Workspace zijn twee bekende voorbeelden van dergelijke pakketten.

Microsoft Office (offline)
Microsoft Office bevat zoals Word (voor tekstverwerking), Excel (voor spreadsheets), PowerPoint (voor presentaties), Outlook (voor e-mail en agenda), Access (voor databases) en meer.

Cloud Integratie
Microsoft Office 365, de cloudgebaseerde versie, biedt de mogelijkheid om documenten online op te slaan.

Wat is het verschil tussen Microsoft 365 en Office 2021?

Google Workspace (Online)
Webgebaseerd
Google Workspace is een cloudgebaseerd kantoorpakket dat volledig via de webbrowser toegankelijk is.

Inclusieve Toepassingen
Het omvat toepassingen zoals Google Docs (voor tekstverwerking), Sheets (voor spreadsheets), Slides (voor presentaties), Gmail (voor e-mail), en meer.

Samenwerking
Google Workspace legt de nadruk op realtime samenwerking, waardoor meerdere gebruikers gelijktijdig aan documenten kunnen werken.

Ga naar de site van Windows die je gratis toegang geeft tot Office Online-apps.
Je hoeft er niets voor te downloaden. Voor gebruik op je smartphone of tablet ga je naar de Google Play Store of de App Store.
Account aanmaken: https://www.office.com

Naast Microsoft Office en Google Workspace zijn er ook gratis andere alternatieven.

Polaris Office
LibreOffice
WPS Office Free
FreeOffice
Google Drive
Apache OpenOffice

Als je een Office PC zoekt met Microsoft Office 2021 kun je op deze link drukken of op het onderstaande plaatje Onze Office Pcs met Office 2021 Professional Plus.