Hoe kan ik Windows updaten?

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk updates zijn voor het functioneren en de veiligheid van de computer.
Om ervoor te zorgen dat iedereen dit zelf kan doen hebben wij een korte uitleg hieronder gemaakt.

We gaan op deze pagina stap voor stap uitleggen hoe je Windows up to date kunt houden.

Klik op het vergrootglas naast het Windows logo onderaan uw scherm.
Typ in de bovenste balk 'Naar updates zoeken'
Klik er vervolgens op.

Nu komt u op het Windows Update scherm.
Klik nu op 'Naar updates zoeken'.
Blijf de updates uitvoeren tot dat er geen updates meer zijn gevonden.

Het is erg belangrijk om dit vaak te controleren om problemen, instabiliteit en veiligheidsrisico's te voorkomen.