Artikelen over: Games
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe installeer ik Origin?

Voor het installeren van Origin hebben wij een simpele handleiding gemaakt.
Hierin gaan wij je stap voor stap uitleggen hoe je Origin kunt installeren op je computer.

Navigeer naar Download Origin
Klik op 'Downloaden voor Windows' zoals hieronder aangegeven.

Origin 1

Origin wordt gedownload.
Start de Origin installatie door erop te klikken (of in de verkenner dubbelklikken zoals hieronder zichtbaar).

Origin 2

Klik op 'Origin Installeren' om verder te gaan.

Origin 3

Vervolgens krijg je de optie om een installatie locatie te kiezen.
Wanneer je de standaard installatie locatie wil gebruiken klik dan op 'Doorgaan'.

Origin 4

Nu is de installatie van Origin voltooid en kunt u een nieuw account aanmaken of inloggen met een bestaand account.

Origin 4

Bijgewerkt op: 24/04/2024