Artikelen over: Games
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Welke computer is geschikt voor het spelen van mijn favoriete games?

Je bent op zoek naar een computer voor het spelen van jouw favoriete games maar door het grote aanbod en de verscheidenheid aan verschillende games is het mogelijk dat je er niet precies uitkomt welke computer het beste aansluit bij jouw wensen. Wij begrijpen dat de keuze hierin soms moeilijk te maken is.
Daarom willen wij graag helpen bij het selecteren van een geschikte game PC voor jou.

Je kunt ons totale aanbod aan Game PC's vinden op de volgende pagina:
Game PC's

Tevens leveren wij ook Complete Gaming Setjes, welke hier te vinden zijn:
Complete Gaming set

Aan de linkerzijde van de website (voor desktops) en op het knopje 'Filter' (voor mobiele telefoons) kun je computers filteren op onderdelen.
Zoals op dit voorbeeld:

Filter

Voor het selecteren van een geschikte Game PC zijn de volgende componenten/onderdelen het belangrijkst:
- Videokaart
- Werkgeheugen
- Processor

Maar welke onderdelen heb ik nodig voor het spelen van mijn favoriete game? (Zoals GTA V, Minecraft, Fortnite etc.)

Hiervoor bestaat een eenvoudige website:
Game Specificaties

Je kunt op de game naar keuze klikken en precies zien welke systeemvereisten er nodig zijn voor jouw games.

Games

Ik heb een computer op jullie website gezien en ik wil graag weten hoe deze presteert met mijn game!
Voor de prestaties, van de onderdelen die wij verkopen in onze computers, bij het spelen van games raden wij u aan om Youtube te raadplegen.
Op deze website zijn veel video's beschikbaar van tests die uitgevoerd zijn met verschillende componenten.

Bijvoorbeeld: Je hebt een computer gezien met een GTX 1050Ti grafische kaart.

Een zoekopdracht zoals 'GTX 1050Ti GTA V test' laat al snel zien hoe ons systeem zou presteren bij het spelen van dergelijke games.
In deze tests kun je het aantal frames per seconde ook eenvoudig terug zien!

Ons aanbod voor populaire games:

GTA V
Bekijk geschikte computers voor GTA V

Call of Duty Warzone
Bekijk geschikte computers voor Call of Duty: Warzone

Fortnite
Bekijk geschikte computers voor Fortnite

Minecraft
Bekijk geschikte computers voor Minecraft