Artikelen over: Games
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe installeer ik Steam?

Wat is Steam?
Steam is een platform voor pc-games ontwikkeld door game-ontwikkelaar Valve. Binnen Steam kunnen gamers van alles doen, van het verzamelen van hun games en het behalen van trofeeën tot het chatten met vrienden, Steam wordt bijna overal voor gebruikt.

Voor het installeren van Steam hebben wij een simpele handleiding gemaakt.
Hierin gaan wij je stap voor stap uitleggen hoe je Steam kunt installeren op je computer.

Navigeer naar Download Steam

Klik op 'Steam installeren' zoals hieronder aangegeven.

Foto 1 Steam

Steam wordt gedownload.
Start de Steam installatie door erop te klikken (of in de verkenner dubbelklikken zoals hieronder zichtbaar).

Foto 2 Steam

Klik op 'Volgende' om verder te gaan.

Foto 3 Steam

Hier krijg je de optie om een taal te kiezen.
Klik op 'Volgende' om verder te gaan.

Foto 4 Steam

Vervolgens krijg je de optie om een installatie locatie te kiezen.
Wanneer je de standaard installatie locatie wil gebruiken klik dan op 'Installeren'.

Foto 5 Steam

Klik op 'Voltooien' om de installatie af te ronden.

Foto 6 Steam

Nu opent Steam en kun je een nieuw account aanmaken of inloggen met een bestaand account.

Foto 7 Steam