Hoe installeer ik Teamviewer?

Wij gebruiken Teamviewer om op afstand met je mee te kunnen kijken in het geval van storingen en vragen.
Geen zorgen! Teamviewer geeft ons alleen toegang met een eenmalig wachtwoord en een gebruikers ID die ons telefonisch doorgegeven dient te worden voordat we kunnen beginnen.
We hebben dus alleen toegang wanneer jij dat wil.

Voor de installatie van Teamviewer zullen de volgende stappen gevolgd moeten worden:

Navigeer naar de volgende website:
http://get.teamviewer.com/screenon

Teamviewer wordt automatisch gedownload. Het bestand heet 'TeamviewerQS.exe'.

Zo ziet de download eruit in Microsoft Edge

Zo ziet de download eruit in Google Chrome

Het volgende venster wordt zichtbaar:

Teamviewer venster.

Geef de informatie aan ons door via de telefoon of chat en wij kunnen vervolgens op afstand van dienst zijn en waar nodig helpen.

Tip! Teamviewer kun je prima op de computer laten staan na onze verleende service. Het neemt weinig ruimte in beslag en het is altijd handig voor een later tijdstip!