Dit artikel is ook beschikbaar in:

Waarom kan de computer geen verbinding maken met het internet via Ethernet/LAN?

Op deze pagina geven wij enkele tips/oplossingen bij wanneer de computer geen verbinding kan maken met het internet via Ethernet/LAN.

Sluit de kabel correct aan op de Ethernet-poort en de RJ45-aansluiting van de switch/router. Mocht dit eerder al zijn gedaan controleer dit nogmaals.

Schakel de Ethernet LAN-adapter in.
Ga naar het Configuratiescherm en kies voor een weergave met grote of kleine pictogrammen.
Klik op Netwerkcentrum ➙ Adapterinstellingen wijzigen.
Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de Ethernet LAN-adapter en klik op Inschakelen bij wanneer deze uitgeschakeld staat.

Bijgewerkt op: 24/06/2022